Boschakkers II - Budel

Aan de oostrand van Budel ontwikkelt Grouwels Daelmans projectontwikkeling in samenwerking met Vlassak Holding 65 nieuwbouwwoningen. De woningen vallen in de categorieën sociale huur, starterswoningen, middeldure huurwoningen, patiowoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Hierbij staat het groen centraal in de woonwijk.

Budel en omgeving

Budel is een charmant dorp in Noord-Brabant en is omgeven door natuurlijke schoonheid en heeft een rijke geschiedenis. Het biedt een rustige en landelijke omgeving voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Daarnaast heeft het een levendige gemeenschap met verschillende voorzieningen en faciliteiten. Het heeft onder andere een aantal supermarkten, winkels, restaurants en cafés. Het dorp heeft ook een basisschool, een middelbare school en diverse sportverenigingen.

Interesse?

De woningen zullen nog nader uitgewerkt worden. Zodra de invulling bekend is, zullen we de plannen presenteren via diverse verkoopkanalen. Dit zal medio 2024 zijn.

Als u interesse heeft in deze woningen, dan kunt u onderstaand antwoordformulier invullen en zo houden wij u vrijblijvend op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.

Informatie aanvragen