Over GD

Grouwels Daelmans Projectontwikkeling ontwikkelt al meer dan 30 jaar woningbouw in Limburg en Noord-Brabant.

Onze projecten zijn herkenbaar aan de aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en de beleving van de eindgebruiker. Dat levert keer op keer waardevaste woningen op, die geliefd zijn bij de bewoners en een toegevoegde waarde bieden voor de omgeving.Grouwels Daelmans ontwikkelt hoogwaardige en vernieuwende bouwplannen met een hoog kwaliteitsniveau.

Bekijk onze actuele bouwplannen

Complete vastgoedexpertise

Grouwels Daelmans komt voort uit de familiebedrijven Grouwels Vastgoed en Daelmans Vastgoed. Tegenwoordig staan we stevig op eigen benen, en ontwikkelen we zelfstandig of samen met andere partijen. De basis is de kennis en ervaring die we in de loop van decennia hebben opgebouwd. Daardoor kunnen we alle aspecten van de ontwikkeling van bouwprojecten voor onze rekening nemen. Van marktanalyse, contractvorming en planontwikkeling tot grond- en gebouwenexploitatie, verkoopbegeleiding en projectpromotie.

Grouwels Daelmans - projectontwikkeling

Slagvaardig en flexibel

Bij Grouwels Daelmans houden we van aanpakken. Met een klein, slagvaardig kernteam van ervaren ontwikkelexperts. Dat verzekert korte lijnen en directe betrokkenheid bij de bouwplannen waaraan we werken. Grouwels Daelmans werkt daarbij nauw samen met gerenommeerde adviseurs waarop we kunnen bouwen. Zoals ingenieursbureaus, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. Dat geeft ons de flexibiliteit en slagkracht om zowel kleine als grote en complexe projecten te ontwikkelen.